OsAcademie Webshop

webshop_osacademie_examentraining

Welkom in de OsAcademie webshop

Succesvol zijn op school, en in het bijzonder op je eindexamen, wordt een stuk gemakkelijker met het juiste gereedschap. In onze webshop kun je daarom terecht voor een overzicht van onze favoriete studieproducten. Van basic schoolspullen tot eindexamenbundels. Allemaal geselecteerd op basis van onze eigen ervaring en (leer)expertise. Ook de eigen examentraining is natuurlijk aanwezig.

Bij elk product geeft Meneer van Os een persoonlijke toelichting op waarom hij dit product aanraadt. Op basis van zijn jarenlange ervaring weet hij namelijk heel goed welke producten bijdragen aan studiesucces.

Momenteel hebben we drie productcategorieën (klik en ga naar de categorie):

De examentraining

De examenbundels

Lijst van (overige) benodigde schoolspullen

De laatste categorie is een sterk advies van meneer van Os 😀 . Neem dus snel een kijkje!

En heb je toch nog een vraag over een van de producten in onze webshop? Of ken jij een product dat niet in de webshop mag ontbreken? Stuur een DM op ons instagram account of vul ons contactformulier in.

N.B.: Als je via de links in onze webshop schoolspullen koopt, ontvangt OsAcademie een kleine vergoeding. Wees gerust, jij betaalt niets extra’s. Dank voor je support! 😀

 

Examentraining

In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat examentraining niet voor iedereen nodig is. Als bezoeker van de OsAcademie website heb je mogelijk genoeg aan alle gratis lesvideo’s en blogs. Uit ervaring weet ik echter dat er ook heel veel mensen zijn die wél behoefte hebben aan een kwalitatief goede examentraining. In dat geval herken jij je waarschijnlijk in een of meer van de volgende omschrijvingen:

 • Je voelt je onzeker over het (succesvol) maken van je eindexamen economie…
 • De examenstof is zóveel dat je niet goed weet waar je moet beginnen…
 • Je hebt moeite om de discipline te vinden om nú aan de slag te gaan…
 • Je vertoont uitstelgedrag en kan wel een duwtje in de rug gebruiken…
 • Je hebt behoefte aan overzicht en kan daarbij wel wat extra hulp gebruiken…
 • Je wilt het zekere voor het onzekere nemen en alle extra uitleg is winst

Herkenbaar? Dan is de OsAcademie online examentraining jou op het lijf geschreven. Wat je kunt verwachten:

lesvideo’s met uitgebreide uitleg van oude eindexamens (waar je ook nog eens alles over kunt vragen)
Interactieve webinars waarin alle examenstof nog eens wordt uitgelegd (met een Q&A de avond voor het eindexamen)
Besloten facebookgroep waar dagelijks al je vragen worden beantwoord
Extra oefenopgaven met uitwerkingen
Het gehele schooljaar online toegang en veel goedkoper dan een offline examentraining

Interesse voor het eindexamen van 2021? Ga naar de speciale examentraining website.

Examenbundels

Advies:
Wellicht heb jij je al eens afgevraagd wat nu het handigst is om te bestellen: een examenbundel of een samengevat. Ons advies: bestel in ieder geval de examenbundel (bedrijfs)economie. Niets is zo effectief als het oefenen van oude examenopgaven. En dat is precies wat je in een examenbundel krijgt. Deel 1 van de bundel geeft je oefenvragen (en uitwerkingen) gerangschikt op onderwerp. Zo kun je alle belangrijke onderwerpen langs gaan. Deel 2 van bundel bestaat uit een paar oude examens met uitwerkingen.

Wil jij ook nog een kant en klare samenvatting van de examenstof? Dan is de samengevat bundel iets voor jou. Kort en bondig wordt de belangrijkste examenstof voor jou op een presenteerblaadje aangegeven in heldere, duidelijke taal. Zorg wel dat je de bundel gebruikt in combinatie met ‘actief leren’. Enkel herlezen is dikwijls geen effectieve leerstrategie. Zie de blog ‘7 tips over hoe je het beste kunt leren‘ voor meer informatie over slim en effectief leren.

Producten om te bestellen:

Examenbundel havo economie 2020-2021

Economie is een vak met veel vaste regels, modellen en oorzaak-gevolg verbanden. Dé manier om dit in je systeem te krijgen is oefenen met een examenbundel. Op die manier herken jij veel sneller wat er precies gevraagd wordt en in welke richting je zal moeten antwoorden. Bestel daarom gerust de nieuwste versie van de examenbundel havo economie 2020-2021, zodat je oefent met actuele oefenvragen en examenstof.

Prijs: € 15

> Bekijk op bol.com

 


 

Examenbundel vwo economie 2020-2021

Economie is een vak met veel vaste regels, modellen en oorzaak-gevolg verbanden. Dé manier om dit in je systeem te krijgen is oefenen met een examenbundel. Op die manier herken jij veel sneller wat er precies gevraagd wordt en in welke richting je zal moeten antwoorden. Bestel daarom gerust de nieuwste versie van de examenbundel vwo economie 2020-2021, zodat je oefent met actuele oefenvragen en examenstof.

Prijs: € 15

> Bekijk op Bol.com

 


 

Examenbundel Bedrijfseconomie havo 2020-2021

Bedrijfseconomie is bij uitstek een vak waarbij veel oefenen essentieel is voor succes. Bestel daarom gerust de nieuwste versie van de examenbundel havo bedrijfseconomie 2020-2021, zodat je oefent met de juiste stof en actuele examenvragen. Met veel extra’s zoals woordenlijsten, overzichten van de examenstof en hints.

Prijs: € 15

> Bekijk op Bol.com

 

 


 

Examenbundel Bedrijfseconomie vwo 2020-2021

Bedrijfseconomie is bij uitstek een vak waarbij veel oefenen essentieel is voor succes. Bestel daarom gerust de nieuwste versie van de examenbundel vwo bedrijfseconomie 2020-2021, zodat je oefent met de juiste stof en actuele examenvragen. Met veel extra’s zoals woordenlijsten, overzichten van de examenstof en hints.

Prijs: € 15

Bekijk op Bol.com

 

 


 

Overige benodigde schoolspullen

Naast examenbundels en examentrainingen, heb je natuurlijk veel meer gereedschap nodig om je schoolzaakjes op orde te hebben of te krijgen. Daarnaast zit je misschien nog wel helemaal niet in je examenjaar. Hoe dan ook, we bieden je graag deze kant-en-klare advieslijst aan voor de middelbare school. Uiteraard is de keus voor sommige producten afhankelijk van de klas waarin je zit.

Lijst benodigde spullen:

 • schoolagenda (ja, ondanks magister. Een agenda geeft meer overzicht!)
 • schooltas
 • ruim etui met daarin:
  • geodriehoek (liefst een zachte, buigzame)
  • passer
  • balpennen (meervoud)
  • potloden (als het even kan een vulpotlood)
  • puntenslijper
  • Gum
  • Lijmstift
  • Markeerstiften
  • Schaar
 • rekbare boekenkaften (lekker duurzaam)
 • A4 schriften met lijntjes én met ruitjes (A5 raden we af omdat aantekeningen vaak niet op 1 pagina passen)
 • Ringbanden met tabbladen en plastic mapjes (doe hier uitgedeelde stencils in!)
 • Gewone of grafische rekenmachine (check even bij je school welke ze aanraden)
 • Woordenboeken (op z’n minst Nederlands, Nederlands-Engels en Engels-Nederlands)

Via onderstaande banner kom je bij de Back-to-school acties van bol.com en kun je de producten uit de lijst aanschaffen.

We mogen weerWe mogen weer

>
Share
Email
WhatsApp