Gefeliciteerd met je diploma!

geslaagd_osacademie_economie

Van harte gefeliciteerd met het feit dat je afgelopen schooljaar (of zelfs al eerder) je diploma hebt gehaald. Ik hoop dat ik je met mijn (bedrijfs)economie uitleg heb kunnen helpen naar een voor jou mooi eindresultaat.

Omdat je hebt aangegeven al geslaagd te zijn, zorg ik er persoonlijk voor dat je in de toekomst geen OsAcademie mail meer ontvangt.

Mocht je onverhoopt niet geslaagd zijn, maar je weg vervolgen op bijvoorbeeld het MBO, dan wens ik je natuurlijk ook alle goeds toe.

Als (tevreden) gebruiker van mijn website en lesvideo’s, zou je mij natuurlijk wel ontzettend helpen om vrienden of familieleden door te verwijzen naar mijn website. Voor hen heb ik namelijk veel mooie dingen in petto, waaronder een zeer effectieve online examentraining. Ook kun je ze doorverwijzen naar mijn YouTube kanaal en natuurlijk het OsAcademie Instagram account.

Tot slot is er ook de mogelijkheid om een kleine, eenmalige donatie achter te laten. Op die manier help je mij en duizenden leerlingen om deze site betaalbaar te houden. Het is immers allemaal vrijwilligerswerk. Bedankt!

Alvast bedankt voor je hulp bij het waarmaken van mijn missie om 10.000 leerlingen met succes door hun (bedrijfs)economie examen te helpen!

Groeten en veel succes met alles wat je wenst waar te maken!

Meneer van Os

 

>
Share
Email
WhatsApp