Eindexamen pagina

Beste examenleerling,

Op deze pagina bundelen we allerlei relevante informatie die jij kunt gebruiken bij je eindexamen. Via onderstaande links kun je snel naar het door jou gewenste onderdeel. Heel veel succes!

- Meneer van Os

OsAcademie examentraining economie

Al jarenlang biedt de OsAcademie waardevolle hulp bij de voorbereiding op proefwerken, schoolexamens en het eindexamen. Duizenden leerlingen hebben volop geprofiteerd van de talloze gratis lesvideo’s, getuige de miljoenen views.

Het kan echter zijn dat je iets extra’s wil om de kans op succes bij je (bedrijfs)economie eindexamen nog groter te maken. Voor die mensen is er een speciale examentraining bestaande uit:

  • lesvideo’s met uitgebreide uitleg van oude eindexamens (waar je ook nog eens alles over kunt vragen)
  • Interactieve webinars waarin alle examenstof nog eens wordt uitgelegd (met een Q&A de avond voor het eindexamen)
  • Besloten instagramaccount waar dagelijks al je vragen worden beantwoord
  • Extra oefenopgaven

Interesse voor het eindexamen van 2021? Ga naar de speciale examentraining website.

De OsAcademie webshop

Succesvol leren en slagen op het eindexamen wordt een stuk gemakkelijker met het juiste gereedschap. In onze webshop kun je daarom terecht voor een overzicht van onze persoonlijke favorieten. Van basic schoolspullen tot eindexamenbundels. Allemaal geselecteerd op basis van onze eigen ervaring en (leer)expertise. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel wat je nodig hebt.

Als je via de links in onze webshop schoolspullen koopt, ontvangt OsAcademie een kleine vergoeding. Dank voor je support!

Planning maken & examenrooster

Het maken van een goede planning voor je eindexamen gaat je ontzettend helpen bij het succesvol doorlopen van al die examen. In deze blog (verschijnt binnenkort) kun je de ins en outs vinden van het maken van een goede planning, inclusief een fijn Excel template waarmee je de planning binnen no-time hebt gemaakt. Geen tijd om de blog te lezen? Vraag de Excel planner dan hieronder aan door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Klik op deze link om je aan te melden voor de OsAcademie nieuwsbrief en ontvang de Planner per e-mail → Vraag Excel planner aan

Voor een handig overzicht van het gehele eindexamenrooster van 2022 hoef je alleen maar op de link te klikken.

Tips & Tricks voor het eindexamen

Op de OsAcademie website staan vele tips die jou helpen bij de voorbereiding op je eindexamen. Zo is er de blog over het maken van een goede planning en de blog met tips voor het leren van je eindexamen.

Om je nog een extra steuntje in de rug te geven, bieden we je een handige pdf met antwoord op o.a. deze vragen:

Wat is handig om mee te nemen naar je eindexamen?

Wat doe je de avond / ochtend voor een eindexamen?

Wat is belangrijk bij de beantwoording van vragen op je economie of bedrijfseconomie examen?

Welk stappenplan helpt je bij het beter beantwoorden van de examenvragen?

Download nu onze lijst met tips voor jouw eindexamen:

Tips eindexamen 2022 (rechtermuisklik, opslaan als)

Eindexamen blogs met leertips

De kans is groot dat je dit schooljaar voor het eerst bent gaan nadenken over hoe je je nu het beste voorbereid op je eindexamen. Eerder was dat natuurlijk ook nog niet nodig. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal handige leertips op een rijtje gezet op onze blog, waar je in de comments gerust nog wat vragen kunt stellen.

 

>
Share
Email
WhatsApp